Huis kopen ibiza

Ibiza eiland is de plek waar altijd wordt geleefd door jong en oud. Overdag zie je op het eiland vooral veel gezinnen met jonge kinderen die vertoeven op het eiland. In de late uurtjes tref je vooral veel jongeren aan die zich in het feestgedruis storten in een van de vele uitgaansgelegenheden. Maar daarnaast heeft het eiland nog veel meer te bieden. Geniet van de zon op een van de verschillende stranden, waar je zelfs in de verte een van de omliggende rotseilanden kunt zien. Aandacht voor cultuur staat hier hoog in het vaandel. Op Ibiza eiland zijn verschillende films en series opgenomen en in de lente tot het najaar vindt hier altijd het Ibiza International Film Festival plaats. Wil je graag een huis kopen op het populaire Ibiza eiland waar zon, zee en strand op een ultieme manier wordt gecombineerd met cultuur? Schakel dan de hulp in van professionele makelaars. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij het huis van je dromen. 

De artistieke cultuur van Ibiza eiland 

Ibiza eiland staat niet alleen bekend om het bruisende uitgaansleven, maar ook de hippiecultuur en de beroemdheden die zich op Ibiza vestigden door hier een huis te kopen. Vooral in San Juan, het noorden van Ibiza eiland, wordt er nog volop geleefd volgens de hippiecultuur. Elke zondag kan je hier een bezoekje brengen aan de hippiemarkt. Filmliefhebbers kunnen in de periode van mei tot oktober hun hart ophalen op het Ibiza International Film Festival, waar producties van over de hele wereld te bewonderen zijn. Andere grote festivals en evenementen op Ibiza eiland zijn het Ibiza Jazz Festival, Festes de la Terra en Fiesta Medieval. 

Ook de rest van het jaar biedt de omgeving genoeg op het gebied van entertainment door de attractieparken in de omgeving, mogelijkheden tot verschillende excursies en volop mogelijkheid om te shoppen in een van de vele winkels en boetiekjes op het eiland. 

De rustige gebieden op het eiland

Het is niets nieuws als we vertellen dat Ibiza niet alleen een populaire bestemming is om een (tweede) huis te kopen, maar ook voor veel toeristen om op vakantie te gaan. Vooral in Ibiza stad krijg je te maken met massatoerisme. Wil je het liefst een huis betrekken in een minder druk gedeelte? Dan raden wij je aan om op zoek te gaan naar een villa in of in de buurt van San Juan. Hier is het toerisme minder massaal, maar vind je alsnog genoeg strandjes. Ibiza stad is vanaf hier alsnog prima te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. 

Een villa op Ibiza kopen 

Claim je eigen plekje op het mooie eiland Ibiza door hier een huis te kopen. Onze makelaars zijn op de hoogte van alle ins en outs van de omgeving en kunnen jou daarom helpen om het huis van je dromen te vinden. Wil je alvast een impressie van het huidige aanbod? Geef dan je voorkeuren door via de zoekselectie en wij sturen je een e-mail met de beschikbare huizen van het moment.

Heb jij het huis van je dromen niet gevonden? Dan is het ook mogelijk om zelf een woning te (laten) bouwen. Wij helpen je om de geschikte bouwgrond te vinden en brengen je in contact met de nodige specialisten voor de verdere realisatie van je huis. 

Comments zijn uitgeschakeld.